طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه

دوستان ، اکنون فصل لیمو و آبلیمو است و از آنجا که بیشتر اوقات توسط دستگاه و با دستگاه آب مصرف می شود ، سایر زنان سنتی این کار را نمی کنند. پس از مصرف دو تا سه هویج با آب لیمو ، به میزان لیمو بستگی دارد آب میوه.

 

برای ۱۵ کیلوگرم لیمو ، ۴ عدد هویج متوسط ​​را پوست بگیرید. آنها را به مدت ۲۴ ساعت داخل لیمو بگذارید ، سپس صاف کنید. هویج تلخی آب لیمو را جذب می کند و پس از صاف کردن آب لیمو ، می توانید از گوشت لیمو برای خورشت استفاده کنید بدون اینکه نگران باشید تلخ باشید.

 

همچنین ، برای اینکه آب لیمو تا سال آینده یا بیشتر مات و سیاه نشود ، حتما آن را در مکان تاریک نگه دارید. مشمع کف اتاق را با لیمو به لیوان ها بمالید ، رنگ آن عالی خواهد ماند.

نکته آخر ، هرگز آبلیمو ، آب ، آب پرتقال و ترشی را در ظروف یا بطری های پلاستیکی قرار ندهید ، زیرا اچ آنها باعث اکسید شدن ظروف و سمی شدن آنها می شود.

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/lollipop2-bitterness1.html

درباره‌ی holoo1

blank

حتما ببینید

مانتو رنگ سال ۱۴۰۰ چیست

مانتو رنگ سال ۱۴۰۰ چیست؟

مانتو رنگ سال ۱۴۰۰ چیست؟ اگر این سوال در ذهن شما است حتما تا انتهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *