خرید ماهی کوی بزرگ شیراز
جلبکها ، زئوپلانکتونها و حشرات از جمله مواد غذایی مناسب برای ماهیهای وحشی است در صورتیکه ماهی کوی، نوعی ماهی اهلی بوده و مردم باید برای آنها غذا تهیه کنند. نکته جالب اینجاست که ماهی کوی، به گونه ای با انسانها ارتباط برقرار کرده و آن دسته ازافرادی که به آنها غذا می دهند را به خوبی می شناسند.
این ماهیها برای ادامه زندگی و تامین غذای خود، بی نهایت وابسته به انسانها هستند و به راحتی اهلی می شوند، در حال حاضر پرورش و خرید ماهی کوی به دلیل داشتن مشخصه ها و ویژگیهای ذکر شده، در سراسر جهان امری کاملا مرسوم و رایج شده است.
مناسب ترین گزینه برای حوضچه های تزئینی خرید ماهی کوی است، چراکه غذای ماهی کوی مواد گیاهی و گوشتی است و به بیان دیگر همه چیزخوار هستند از این رو، تهیه مواد خوراکی مناسب برای آنها، بسیار آسان و بدون دردسر بوده و از سوی دیگر عمری طولانی دارند، یکی از تفاوتهای بارز و برجسته ماهی کوی با سایر ماهیهای وحشی، نوع تغذیه آنها است.
این ماهی به دلیل داشتن جهشهای طبیعی دارای رنگهای گوناگون و زیبایی است و به همین دلیل بیشتر مناسب نگهداری در آکواریوم و استخرهای بزرگ می باشد، ناگفته نماند که پیش از این ژاپنیها از این ماهی به عنوان نوعی منبع غذایی استفاده می کردند و به سهولت می توانستند این ماهی را در شالیزارهای برنج پیدا کنند.
ماهی کوی بزرگ
یکی از گونه های قدیمی، ماهی کوی کوهاکو نام دارد که دارای رنگ زمینه سفید و براق همراه با لکه های قرمز نسبتاً بزرگ بر روی بدن خود است اما توجه داشته باشید که هر چقدر رنگ قرمز یا نارنجی این نوع ماهی بیشتر باشد، کیفیت آن افزایش می یابد.
اگر رنگ بدن ماهی کوی علاوه بر قرمز همراه با خالهای سیاه رنگ باشد، به آن تایشو سانک می گویند که به عنوان یک زیر مجموعه از ماهی کوهاکو شناخته می شود و در بین ما ایرانیان طرفداران زیادی دارد. نوع دیگری از ماهی کوی با ترکیب رنگ سیاه و قرمز یا نارنجی وجود دارد که به آن کوی شوا سانشاکو می گویند و تفاوت آنها محل قرار گرفتن رنگ سیاه در بدن ماهی است.
اگر از طرفداران آبزیان زینتی مانند ماهی کوی بزرگ هستید، حتما می دانید که به این گونه کپور گلکون نیز می گویند که علاوه بر آکواریوم و آب شیرین، قابلیت نگهداری در حوضچه، استخر و حتی رودخانه نیز دارند. زیستگاه اصلی ماهی کوی در کشور ژاپن است اما امروزه چین یکی از بزرگترین صادرکنندگان این ماهی به سراسر دنیا محسوب می شود که توانسته سهم قابل توجه ای در بازار تجاری آن به دست آورد.
به این معنی که ماهی کوی شوا سانشاکو تنها در قسمت بالای سر و اطراف بدن دارای رنگ مشکی است اما ماهی کوی تایشو سانک در تمامی بدن خود و به صورت پراکنده رنگ دانه های قرمز و مشکی دارد. یکی دیگر از گونه های محبوب این ماهی با نام کوی تانچو شناخته می شود که تمام قسمت های بدن آن سفید است و تنها در قسمت سر یک خال قرمز بزرگ دارد و سایز بدن آن نیز نسبتاً درشت می باشد.
ماهی کوی شیراز
ماهی کوی و ماهی زبرا رنگی باید دارای شکل بدنی کشیده باشد این نوع ماهیها نباید دارای شکل ظاهری متفاوت و غیر معمولی باشند یعنی شکم این نوع ماهیها نباید چاق یا زیاد لاغر باشند حتی اگر شما در باله های این نوع ماهیها مشکلی دیدید این می تواند نشان از عدم خلوص نژاد این ماهیها باشد یعنی به اصطلاح می توان گفت این نوع ماهیها اصل نمی باشد.
همانطور که همه شماها می دانید یکی از نشانه هایی که می تواند یک ماهی سالم داشته باشد این است که ماهیهایی که سالم هستند باید به خوبی شنا کنند به همین جهت اگر ماهی کوی که خریداری کردید به درستی شنا نکرد و یا به غذا خوردن تمایلی نداشت آن ماهی سالم نمی باشد ماهی خوب تمایل به غذا خوردن دارد.
اگر شما هم جزء افرادی هستید که به ماهی کوی شیراز علاقه خاصی دارید و تعریف ماهیهای شیراز را شنیده اید و به دنبال یک ماهی کوی شیراز سالم هستید باید به نکاتی در این زمینه توجه کنید ما در ادامه شما را با خصوصیاتی که یک ماهی کوی سالم و اصل دارد بیشتر آشنا خواهیم کرد پس با ما همراه باشید
یکی دیگر از نکاتی که می توان در هنگام تهیه ماهی کوی به آن توجه کرد و از سلامت این نوع ماهی مطمئن شوید این است که به چشمهای ماهی توجه کنید ماهی کوی باید دارای چشمهای براق باشد یعنی چشمهای ماهی نباید تار و یا دارای لکه باشد همچنین اندازه چشمها نیز مهم است چشمهای ماهی نباید متورم و یا بزرگ باشند.