راز ثروتمندان فاش شد
موفقیت همیشه ردی از خودش به جای میگذارد ما با دنبال کردن این رد، به موفقیت و ثروت میرسیم. در این مقاله میخواهیم در مورد این راز صحبت کرده راز موفقیت من در کسب ثروت، بادمجان بوده و شما هم با خواندن این مقاله میتوانید با این راز بزرگ یعنی بادمجان آشنا شوید.
بادمجان سیاه
این گیاه که به عربی بادمجان سیاه نامیده میشود یکی از گیاهان دو لپه است. گیاهی است یکساله و دارای ساقه نسبتا ضخیم و پوشیده از کرک. ارتفاع ساقه آن تا ۷۰ سانتیمتر میرسد. برگهای آن بیضی شکل با نوک باریک و گلهای آن بنفش رنگ است. میوه این گیاه دراز و باریک و یا گرد ، به رنگهای بنفش ، سیاه ، زرد و سفید دیده میشود.بادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند کشت میشده است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است. چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد. تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه و در انگلستان کردند و آنرا به نام کدوی گینهای مینامیدند. بادمجان در تمام مدت سال وجود دارد و در آمریکا ، ایالات فلوریدا ، تگزاس ، لویزیانا و نیوجرسی بیشتر محصول بادمجان آمریکا را کشت میکنند. از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است. بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بیبو و خاصیت است دارای خواص زیادی است. مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که میخواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز میباشد.
بادمجان سفید
بادمجان سفید همچنین حاوی پلی فنول ها و ترکیبات گیاهی است که می تواند ترشح انسولین را در بدن انسان افزایش دهد. سطح انسولین بیشتر به معنای کاهش سطح قند خون است. آیا تا الان به این فکر کرده اید که بادمجان تیره رنگ و بنفش ما چگونه این نام واضح و به ظاهر بی معنی خود را گرفته است؟ این سبزی خام بزرگ بنفش، هیچ شباهتی به تخم مرغ ندارد. وقتی پخته می شود، نه مزه تخم مرغ را میدهد و نه شبیه آن میشود. پس چگونه کلمه تخم مرغ از نظر ریشه شناختی به بادمجان متصل و نسبت داده شده است؟در اینجا میفهمیم: در انگلستان در دهه 1700 یک سبزی جدید در امر آشپزی کردن ظاهر شد. این سبزی سفید، کوچک و به شکل تخم مرغ بود. تصمیم گیری برای اینکه این سبزی جدید را چه نامی صدا کنند، بسیار هم سخت و عجیب غریب نبود و تخیل زیادی هم برایش نیاز نبود: بادمجان (eggplant). این نام برای بادمجان ماندگار شد و این گونه است که انواع رنگ های بنفش دیگر آن را هم نیز در بر می گیرد.امروزه ارقام زیادی از بادمجان سفید وجود دارد. برخی از آنها از همان تنوع های قدیمی و ارثی سابق هستند، در حالی که برخی دیگر هیبریدها (دورگه هایی) هستند که اخیراً کشت شده اند.
بادمجان خشک شده
بادمجان خشک شده منبع غنی فیبر و کربوهیدرات های کم محلول است که به تنظیم قند خون و جذب گلوکز کمک کرده و از بهترین سبزیجات برای پیشگیری از ابتلا به دیابت و درمان دیابت نوع 2 می باشد. مصرف منظم بادمجان از سلامت قلب محافظت کرده و با پایین آوردن سطح کلسترول خون و تنظیم فشار خون از بروز بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.