من درجوانی ام شاگر مغازه لوازم خانگی بودم و همیشه دوست داشتم که برای خودم کار کنم در چند سالی که آنجا بودم سعی میکردم تمام مهارت ها و فوت و فن ها را یاد بگیرم وقتی که تخصص پیدا کردم با سرمایه ای که جمع کرده بودم تصمیم گرفتم گام اولم را خیلی بزرگ برندارم و از فروش یک محصول لوازم خانگی مثل اجاق گاز شروع کردم و امروز توانسته ام خط تولید این محصول را داشته باشم .
اجاق گاز
اجاق گاز یا دیگدان گاز وسیلهای برای آشپزی است که از گاز قابل اشتعالی مانند گاز طبیعی، پروپان یا بوتان به عنوان سوخت استفاده میکند. با آن که استفاده از اجاق گاز قدمت زیادی ندارد، ولی امروزه اجاق گاز یکی از ضروریترین وسایل منازل است و زندگی بدون آن، به ویژه در شهرهای بزرگ با دشواری همراه است. اجاق گاز هم چنین یکی از رئوس اصلی مثلث کار در آشپزخانه را تشکیل میدهد. اجاقهای گاز از اوایل سده نوزدهم میلادی تولید شدند و بس از مدتی به تولید صنعتی و انبوه رسیدند واژه اجاق از زبان ترکی وارد زبان فارسی شده است. برابر فارسی این واژه دیگدان به معنای جای قرار دادن دیگ است که از فارسی میانه آمدهاست. واژه دیگدان به جای اجاق همچنان در فارسی افغانستان استفاده میشود
اجاق گاز خانگی
گاز توسط شلنگ به اجاق متصل میشود. این اجاق گاز خانگی ابتدا به چند راهه میرسد که شیرها بر روی آن نصب شدهاند. در صورت بازبودن شیر، گاز پس از عبور از شیر به نازل رسیده و به داخل لولههای رابط تزریق میشود. از آنجا که نازل اندکی با لوله رابط فاصله دارد، هوا نیز همراه با گاز به داخل لولههای رابط کشیده میشود. مخلوط هوا و گاز در مشعل و در مجاورت شعله پیلوت، محترق میشوند. اجاقهای گاز، دردسرهای ناشی از ساعتها آشپزی در مقابل آتش و دود در روشهای قدیمیتر را کم نمودهاند. با این وجود، برخی محققان بر این اعتقادند که آشپزی با اجاق گاز، بخارات و سموم سرطانزای بیشتری را تولید میکند و خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش میدهد
اجاق گاز رومیزی
جاق گاز به سه دسته اجاق گاز رومیزی، اجاق گاز توکار یا صفحهای و اجاق گاز مبله تقسیم میشود. در اجاق گاز صفحهای، گاز و فر از هم جدا بوده و هر کدام باید جداگانه خریداری شوند، از اینرو تنوع بیشتری در انتخاب اجاق گاز و فر خواهیم داشت و نکته مثبت دیگر این که اجاق گاز توکار فضای کمتری را نسبت به اجاق گاز مبله اشغال میکند. اجاق گاز رومیزی ارزانترین نوع اجاق گاز است؛ و بیشتر مناسب آشپزخانههایی با پخت و پز کم یا شرکتها میباشد.