با وارد شدن به عرصه تجارت بر روی انواع ترشی خانگی مرغوب به درآمد های میلیونی دست یافتم و در مدت کوتاهی توانستم به یک فرد میلیونر تبدیل شوم.
ترشی بادمجان شکم پر
ترشی بادمجان شکم پر از جمله چاشنیهای خوشمزه ای است که قدمت بسیار زیادی دارد و قیمت آن بر اساس نوع ترشی که فوری باشد و همچنین مواد اصلی آن متفاوت است. بر اساس شواهد و اسنادی که موجود است ترشی در چهار هزار سال قبل از میلاد وجود داشته است.
در قسمتهای دیگر مانند هند، خیارشور ریز و ترشی به قدمت دو هزار سال پیش قبل از میلاد بر می گردد.
در قدیم شاید شروع ترشی به این صورت بوده است که بر روی مواد غذایی خود نمک می زدند که مدت زمان بیشتری دوام داشته باشد و فاسد نگردد چراکه یخچال برای نگهداری مواد غذایی وجود نداشت کمکم با استفاده و افزودن مواد دیگر مانند سرکه به ترکیبات خود سبک جدیدی از این محصول به وجود آمد در مدت زمان تبدیل به ترشی شد.
ترشی مخلوط
بیشتر ترشی ها صنعتی و برخی از آن ها خانگی و سنتی می باشند. انواع کارخانه ای ترشی ها مواد نگه دارنده دارند و طئلانی مدت می توان از آن ها استفاده نمود. اما انواع ترشی مخلوط خانگی این مواد نگه دارنده را ندارند و در اصطلاح سالم تر هستند.
اگر در مورد رعایت بهداشت انواع خانگی اطمینان دارید از آن ها خریداری کنید در غیر این صورت بهتر است انواع کارخانه ای و پلمپ خریداری کنید. این محصولات استریلیزه هستند و استاندارد می باشند.
امروزه کارخانه ها تنوع بالایی از ترشی ها را تولید و در بازار عرضه می کنند. انواع ترشی های لیته، هفت بیجار، بادمجان شکم پر، پیاز و گوجه فرنگی توسط کارخانجات صنعتی تولید می شود و سعی می کنند از بهترین مواد اولیه در تهیه این ترشیجات استفاده کنند.
ترشی بادمجان خشک شده
شاید برایتان سوال باشد که مدت زمان خشک شدن بادمجانها برای ترشی بادمجان خشک شده چه مقدار می باشد. باید گفت شما بعد از برش بادمجانها و همچنین پر کردن آنها در معرض آفتاب می توانید بعد از 2 روز که کاملاً خشک شدند آنها را بردارید و این را در نظر داشته باشید که مدت زمان خشک شدن آنها بستگی به نوع آفتاب شهر شما دارد که ممکن است خشک شدن آنها از سه روز تا ده روز متغیر باشد
در شهرهای کویری با آب و هوای خشک قطعاً زودتر بادمجانها خشک خواهند شد همچنین شما می توانید اگر امکان پهن کردن بادمجانها در معرض مستقیم نور خورشید را ندارید می توانید آنها را در دستگاه میوه خشک کن قرار داده و خشک کنید. بعد از آنکه بادمجانها را به طور کامل خشک کردید آنها آماده شده اند که به یک ترشی خوشمزه و متفاوت تبدیل شوند.
بعضی از افراد هستند که در همان ابتدا بادمجانهای خشک شده را مستقیم در خود سرکه سفید می اندازند اما یک کار دیگر هم می توان انجام داد و آن این است که بادمجانها را داخل سرکه قرار دهید و آن را کمی حرارت دهید.