بدون هیچ پولی با تولید انواع ترشی میلیاردر شدم
یکی دیگر از مزایای فوقالعاده مهم مشاغل خانگی این است که مدیریت و ریاست همه امور به دست خودمان است. که میتوانیم هر طور که صلاح می دانیم کارها را پیش ببریم و تصمیمات مهم را بگیریم.من به کمک مادرم توانستم انواع ترشی خانگی را تولید کنم و درآمد خوبی را بدست آورم، در این مقاله برخی از انواع این محصول را به شما معرفی خواهم کرد.
ترشی انبه
برای اندامی مناسب باید یک رژیم غذایی مناسب داشته باشید و اگر به ترشی علاقه مند هستید و به دنبال اینکه چه ترشی لاغر میکند از همه ی ترشیها استفاده نکنید و برای لاغری از ترشیهایی مانند ترشی انبه استفاده کنید که دارای فیبر بوده و علاوه بر رساندن ویتامینها و مواد معدنی زیاد به بدن شما باعث به وجود آمدن احساس سیری در شما شود و پر خوری و گرسنگی کاذب شما را از بین ببرد. برخی از ترشیها باعث می شود که شما دچار ضعف و بی حالی شده و احساس گرسنگی کنید و غذاهای زیادی میل کنید که باعث چاقی شما می شود.
ترشی مخلوط
در صورتیکه برای ترشی مخلوط سفید می خواهید این مورد را حذف کنید. بعد از ریختن تمامی مواد در ظرف، در آن را محکم ببندید و آن را در مکانی قرار دهید تا ترشی شما آماده شود. بعد از حدود دو الی سه هفته ترشی شمامی رسد و می توانید آن را بخورید و از خوردن آن لذت ببرید.
استفاده از ترشی کنار غذاهای چرب مانند آبگوشت مرسوم است. از خوردن بیش ار حد ترشی ها اجتناب کنید چون در این صورت شما دچار سردی خواهید شد.
اگر قصد خرید ترشی را دارید چندین انتخاب پیش روی شماست، می توانید ترشی های خانگی خریداری کنید و یا به خرید عمده ترشی مخلوط بپردازید.
فروشگاه های زیادی این محصولات را به طور عمده به فزوش می رسانند. احتمالا گالن های بزرگی که در مغازه های ترشی فروشی در مغازه چیده شده اند، نظر شما را به خود جلب کرده اند.
ترشی بادمجان خشک شده
یکی از چاشنیهای بسیار خوشمزه و عالی برای غذا ترشی بادمجان خشک شده می باشد که ممکن است در هر شهری به شیوه هایی تهیه شده باشد و شما آنها را دیده باشید که یکی از روشهای تولید آن ترکیب کردن بادمجان خشک با سبزیهای معطر و سیر ترشی می باشد. ضمن آن که با خوردن آن مزه ای جدید را امتحان می کنید می تواند طعم آن برای شما بسیار به یاد ماندنی باشد.
شما عزیزان باید در ابتدای تهیه این ترشی بادمجانها را خشک و آماده کنید که می توانید برای بهتر شدن ترشی خود بادمجانهای قلمی با پوستهای سیاه و براق استفاده کنید. شما برای خشک کردن بادمجانهای خود باید بادمجانهای خود را از قسمت طول تا سر بادمجان برش دهید به طوریکه بادمجانها از هم باز بشوند.
همچنین می توانید اگر بادمجان با پوست علاقه ندارید می توانید قبل از برش بادمجانها پوست آنها را بگیرید. بعد از گرفتن تلخی آنها را به مدت چند دقیقه در آب جوش ریخته و پس از آن آبکش کنید و سپس آنها را روی یک طناب تمیز آویزان کرده تا آنها به طور کامل خشک شوند.