سایر

تفکراتم من را از فقر به سمت ثروتمند شدن کشاند

آدم های موفق، همیشه به دنبال فرصت هایی برای کمک به دیگران هستن و افراد ناموفق همیشه می پرسند:این کار، چه سودی برای من دارد؟ کمک به افراد دیگر موجب می شود تا شما دامنه ی ارتباطیتان افزایش پیدا کند. من با فعالیتم در زمینه بادمجان کسب و کار خود را رونق داده و برای افرادی زمینه اشتغالزیی را فراهم کردم.

بادمجان شکم پر خانگی

بادمجان شکم پر خانگی یک غذای لذیذ و پرطرفدار است که با درخواست های مکرر شما عزیزان در بازار به فروش می رود.

بادمجان شکم پر خانگی با استفاده از مواد اولیه بسیار مرغوب و خوشمزه اعم از بادمجان با کیفیت، گوشت چرخ کرده، برنج، قارچ و فلفل دلکه تولید می گردد.

این غذای بی نظیر را می توانید برای زینت دادن به سفره های خود در میهمانی ها نیز به کار برید.

رنگ و لعابی که این نمونه بادمجان بی نظیر شکم پر دارد خیلی منحصر به فرد است.

از رب گوجه نیز برای رنگ دادن به این غذا پرطرفدار استفاده می شود.

نمک و فلفل و زردچوبه هم از قبیل ادویه های مورد نیاز در پخت این نمونه خوراک خوشمزه مورد استفاده قرار می گیرند.

بادمجان شکم پر خانگی

بادمجان در بازار مشهد

بادمجان در بازار مشهد یکی از معروف ترین صیفی جات است که برای تهیه انواع غذا ها از آن استفاده می کنند و خواص درمانی بسیاری دارد.

بادمجان یکی از پرمصرف ترین سبزیجات محسوب می شود که به صورت ظاهری شبیه به میوه می باشد و در رنگ، سایز و اشکال مختلف وجود دارد و در تمام فصول یافت می شود.

ادامه مطلب  سودای یک شبه پولدار شدن را با ما تجربه کنید

این نوع از سبزی به دلیل وجود آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی فراوانی که دارد.

از فواید سلامتی بسیار زیادی برخوردار است که در بهبود سلامت قلب، دیابت و برای پیشگیری از سرطان مناسب است.

با استفاده از بادمجان غذاهای بسیار متنوعی مانند غذاهای سنتی و حتی فست فود می توان تهیه کرد تا از ویتامین های A و C موجود در آن استفاده کنید.

همچنین ممکن است به تقویت بینایی، کاهش وزن و سلامت پوست کمک کند.

بادمجان در بازار مشهد

بادمجان سرخ شده خانگی

در تهیه ی بادمجان سرخ شده خانگی از مرغوب ترین نوع بادمجان استفاده شده است که با روغن کم، کاملا طلایی و سرخ شده است.

بادمجان سرخ شده خانگی که در تهیه ی آن از بادمجان های شیرین و بدون هسته استفاده شده است.

ابتدا بادمجان های مرغوب را کاملا شسته و پوست می گیرند و به ورقه هایی با ضخامت مناسب تبدیل می کنند و بعد آن ها را سرخ می کنند.

معمولا اگر کمی قبل از سرخ کردن آن ها را درون آب و نمک قرار دهند، در هنگام سرخ کردن روغن کمتری به خود می گیرد.

امروزه با توجه به مشغله های زیاد خانم ها، معمولا فرصتی برای سرخ کردن بادمجان باقی نمی ماند از این رو به سمت بادمجان های سرخ شده کشیده می شوند.

بادمجان سرخ شده خانگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا