سیب زمینی پشندی سرخ کرده مجلسی

سیب زمینی پشندی سرخ کرده مجلسی

سیب زمینی بسیار برای بدن مفید است که یکی از مواد غذایی به شمار می‌رود که بدن به آن نیاز دارد و باید از آن استفاده کرد و بسیار مقوی می باشد و در زندگی روزانه در بین غذاهای ما کاربردهای زیادی دارد و از آن سیب زمینی می توانیم غذاهای بسیار زیادی درست کنیم و این نشان دهنده آن است که برای سلامتی بدن بسیار کاربرد دارد و کارساز می باشد اما وقتی با روغن زیتون ترکیب می شود و به صورت سرخ کردنی در می آید در این موقع است که کاملاً مضر می‌باشد و ممکن است برای بدن شما زیانبار باشد اما نمی توانیم از آن هم استفاده نکنیم و پیشنهاد می کنیم که هنگام استفاده کردن تعادل را برقرار کنید و در خوردن آن افراط نکنید.

ما در این مقاله آراد برندینگ سعی داریم تا شما به راحتی با بعضی ترفندها می توانید سیب زمینی سرخ کرده ترد را درست کنید.

سیب زمینی پشندی سرخ کرده مجلسی

یکی از محصولات کشاورزی که سرشار از مواد معدنی و ویتامین است را سیب زمینی می گویند  و سیب زمینی پشندی را میتوان به صورت پفکی در آورد.

علت نام گذاری این محصول به پشندی این است که برای اولین بار در ایران سیب زمینی عمده را  در فشند یا پشند که یکی از روستاهای غرب البرز در شمال هشتگرد کاشته اند.

محتوای غذایی سیب زمینی بسته به نوع و نحوه تهیه آن می تواند متفاوت است و به عنوان مثال، سرخ کردن سیب زمینی کالری و چربی بیشتری نسبت به پختن آنها اضافه می نماید.

همچنین لازم به ذکر است که پوست سیب زمینی حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی است و پوست کندن سیب زمینی می تواند محتوای غذایی آن را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

ادامه مطلب  با پولسازترین حوزه کاری آشنا شوید

سیب زمینی پشندی

یکی از خوراکی یا حتی می توان گفت غذاهای خوشمزه در دنیا سیب زمینی پشندی است که طرفداران بسیاری دارد، سیب زمینی سرشار از ترکیباتی مانند: فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و اسیدهای فنولیک می باشد.

این ترکیبات با خنثی کردن مولکولهای بالقوه مضر به نام رادیکالهای آزاد به عنوان آنتی اکسیدان در بدن عمل می نماید، زمانی که رادیکالهای آزاد جمع می شوند می توانند خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند: بیماری قلبی، دیابت و سرطان را افزایش دهند.

سیب زمینی پشندی

از بهترین سیب زمینیهایی که در کشور ما کاشت می شود می توان به سیب زمینی سرخ کرده اسپریت اشاره کرد، این سیب زمینی شکل و ظاهر خوب و پوست و گوشت زرد رنگ دارد، همچنین دارای طعم و مزه بی نظیری می باشد.

نشاسته مقاوم موجود در سیب زمینی نیز موجب سلامت دستگاه گوارش و آن را بهبود می بخشد.

زمانی که نشاسته مقاوم به روده بزرگ می رسد، تبدیل به غذای باکتریهای مفید روده می گردد که  این باکتریها آن را هضم می کنند و به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تبدیل می نمایند.

اگر میهمانی در پیش دارید سیب زمینی سرخ کرده مجلسی را کنار غذایتان داشته باشید.

در غذاهایی مانند قیمه این سیب زمینی خلال باید وجود داشته باشد تا هم زیبایی آن را دو چندان کند و هم باعث خوشمزگی و بالا رفتن طعم ناب آن شود.

 

سیب زمینی سرخ کرده مجلسی

به شما پیشنهاد می کنیم که می توانید از این سیب زمینی به مقدار کم در کنار غذاهای خود استفاده کنید اما تعادل را باید رعایت کنید سیب زمینی حاوی زیادی فیبر می باشد که برای بدن بسیار مناسب است علاوه بر آن این سیب زمینی دارای ویتامین سی، ب و فیبر و تمام مواردی که برای شما نام بردیم می باشد که بسیار برای بدن مفید می باشد سیب زمینی را در مقدار مناسب به کار ببرید.

ادامه مطلب  با ترشی در منزل به کسب درآمد رسیدم

سیب زمینی سرخ کرده مجلسی

یک راه حل خوب و مناسب می خواهیم به شما دوستانی که علاقه زیادی به سیب زمینی سرخ کرده مجلسی دارید بگوییم تا بتوانید مناسب ترین روش را برای سرخ کردن آن استفاده کنید تا مواد مغذی آن از بین نرود شما می توانید برای اینکه سیب زمینی سرخ کرده مناسبی را استفاده کنید تا آنتی اکسیدان آن از بین نرود به این نکته توجه کنیم که وقتی سیب زمینیها را در روغن و روغن داغ سرخ میکنید بسیار اکسیدان خود را از دست می‌دهند آنتی اکسیدان یکی از موادی هست که بسیار برای بدن مناسب است و ماندن آن در مواد غذایی تاکید می شود پس بهتر از وقتی می خواهید این سیب زمینی را سرخ کنید قبل از آن به صورت کبابی در بیاورید و بعد کمی روغن بریزید و در آن در تایم کمی سرخ کنید و به شما توصیه می کنیم که از روغنهای مناسب برای سرخ کردن سیب زمینیهای خود استفاده کنید مثلا مانند روغن کنجد و روغن زیتون که مناسب ترین روغنها می باشد.

حتما ببینید

پله برقی فروشگاهی

ثروتی که از پله های چینی عایدم شد

در روزی از روزها با فکر خسته و سردرگم به دنیای خودم نگاه می کردم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *