فروش ذرت شیرین منجمد خانگی
همان طور که از نام محصول مشخص است، ذرت شیرین نسبت به سایر ارقام ذرت، همانند ذرت منجمد درصد قند بالاتری دارد، البته میزان شیرینی ذرت تنها به نژاد آن وابسته نیست و عوامل دیگری مثل زمان برداشت و نحوه نگهداری نیز بر این مقوله تاثیر می گذارند.
یکی از مواردی که در هنگام خرید ذرت شیرین باید در نظر گرفته شود، میزان نرمی دانه است، چرا که هر چه ذرت، تازه تر باشد، تردتر به نظر می رسد و بالعکس خشک بودن دانه ذرت نشان دهنده کهنگی، همچنین پایین بودن میزان قند و بالا بودن درصد نشاسته موجود در آن می باشد.
یکی از خوش خوراک ترین و پرمصرف ترین دانه های روغنی، ذرت می باشد، اما بی تردید مهم ترین علت رونق فروش ذرت شیرین در سراسر جهان، ارزش غذایی آن است.
دانه ذرت شیرین، و ذرت بو داده منبع غنی فیبر محسوب می شود، همچنین حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین، پروتئین و مواد معدنی مورد نیاز بدن است، به عنوان مثال از ویتامینهای گروه بی، ویتامین سی و املاح معدنی فسفر و کلسیم نام می بریم که نقشی حیاتی در حفظ سلامت بدن ایفا می کنند.
به طور کلی بهترین روش برای انتخاب و خرید ذرت شیرین تازه و مرغوب، و یا کنسرو ذرت این است که چند دانه از آن را امتحان کرده و طعم ذرت را بچشیم، زیرا همان طور که در قسمت های قبل توضیح داده شد، ویژگیهایی مثل ریز یا درشت بودن، رنگ، میزان کشیدگی یا کلفت بودن و شکل ظاهری دانه های ذرت به هیچ وجه نشان دهنده طعم خوب یا میزان شیرینی آنها نیستند.
پخش ذرت منجمد مکزیکی
بسیاری از افراد ذرت مکزیکی را به روش های مختلفی تهیه می کنند و آن را مصرف می کنند که یکی از این روشها منجمد کردن ذرت مکزیکی و استفاده کردن آن در غذاهای مختلف است.
دانه ذرت دانهای می باشد که دارای فیبر و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی می باشد و به همین دلیل برای سلامتی انسان ها بسیار مفید می باشد ذرت در حالت معمول دارای رنگ زرد می باشد اما انواع مختلفی از آن وجود دارد که رنگهای قرمز نارنجی بنفش آبی سفید حتی سیاه دارد.
در کنسروهای ذرت مکزیکی انواع مواد وجود دارد که متناسب با ذائقه و سلیقه هر فرد می باشد و موادی مثل قارچ، ادویه های مختلف، پنیر پیتزا، کره، سس مایونز و غیره در آن موجود میباشد
امروزه مراکزی وجود دارد که به پخش ذرت شیرین منجمد مکزیکی می پردازد و برای انها قیمت مناسبی را ارائه می دهد ذرت دارای انواع مختلفی میباشد که چهار نوع از آن را می توانیم نام ببریم که ویژگی ها و کاربردهای متمایزی را دارند.
افراد میتوانند بهراحتی با نگاه کردن به انواع مختلف ذرت تفاوت آنها را متوجه شوند اولین نوع از ذرت، ذرت شیرین می باشد که دارای قند طبیعی است و از بومیان قبایل آمریکا می باشد، قند موجود در کنسرو ذرت شیرین بیشتر از دیگر انواع ذرت می باشد.
این ذرت برای اولین بار در سال 1779 مورد استفاده مهاجران اروپایی قرار گرفت این ذرت را می توان زمانیکه نا بالغ است و شکر موجود در آنها به نشاسته تبدیل نشده برداشت کرد و دانه های آن تازه می باشند.
ذرت شیرین خانگی
اگر سلامت مواد غذایی که استفاده می کنید برای شما اهمیت دارد و معمولاً به دنبال میان وعده ای هستید که سالم باشد میتوانید ذرت منجمد تایلندی و مکزیکی را انتخاب کنید که در خانه با استفاده از مواد اولیه سالم و خانگی تهیه می کنید.
برای تهیه ذرت شیرین خانگی ابتدا باید از سلامت مواد اولیه ای که تهیه می کنید اطمینان داشته باشید و برای این منظور میتوانید بلالهای حاوی دانه های تازه و شیرین را خریداری کنید و سپس با اطمینان خاطر برای تهیه ذرت مکزیکی اقدام کنید.
روشهای مختلفی برای تشخیص تازگی و شیرین بودن دانه های ذرت وجود دارد که می توانید آنها را به کار بگیرید تا ذرتی که تهیه می کنید از کیفیت مطلوبی برخوردار و برای تهیه ذرت مکزیکی مناسب باشد.
یکی از نکات مثبتی که در مورد این میان وعده وجود دارد این است که میتواند با ذائقه های مختلف تنظیم شود که ذرت شیرین خانگی مصداقی از این ادعاست یعنی متناسب با ذائقه افراد خاصی است که طعم شیرین آن را می پسندند و از خوردن آن لذت می برند.
ذرت یکی از سبزیجاتی است که علاوه بر خواص زیادی که دارد بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و محصولات غذایی بسیاری می توان با استفاده از این ماده غذایی تهیه کرد و تنوع بسیاری به آن بخشید.
برخی از انواع طعم دهنده های دیگری که به ذرت مکزیکی اضافه می کنند تا آن را خوشمزه تر کنند شامل نمک فلفل، پنیر پیتزا و پودر آویشن است که طبق ذائقه افراد می توان مقدار آن را کم و زیاد کرد و همچنین برخی طعم دهنده های دیگری که در مناطق دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.