دروازه های جدیدی به سوی میلیاردر شدن
اگر از کار کردن برای دیگران خسته شدهاید، دوست دارید مستقل باشید و در عین حال سرمایه کافی ندارید، یک کسب و کار کوچک خانگی راه بیندازید. میتوانید در همان زمینهای که تخصص دارید، کارتان را شروع کنید. چون معمولا احتمال موفقیت در کسب و کارهای خانگی خیلی بالا است من توانستم با راه اندازی یک تولیدی کوچک حجم بالای از انواع ترشیجات را تولید و صادر کنم.
ترشی بادمجان خشک شده
یکی از محصولات پر طرفداری که امروزه در انواع مختلفی تولید می شود ترشی بادمجان خشک می باشد که یک نوع از ترشیهای مختلف بوشهری بوده که از طعم و مزه ی عالی و بی نظیری برخوردار می باشد برای تهیه این ترشی خوش عطر و طعم شما به مواد مهمی مانند سرکه، سیر، بادمجان لامپی و سبزی خشک و همچنین ادویه ها نیاز دارید تا بتوانید یک ترشی بادمجان خشک عالی را در منزل خود با راحت ترین روش تهیه کنید.
همه ی ما برای درست کردن ترشی بهتر نیاز به ترفندهایی داریم که دانستن و انجام دادن آن می تواند در تهیه یک ترشی درجه یک به ما کمک کند ما نیز قصد داریم در این مقاله به توضیحی راجب ترفندهای بهتر شدن ترشی و چگونگی تهیه آن بپردازیم تا شما نیز از آن استفاده کنید.
ترشی لیته
یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین ترشی سنتی ایرانی، ترشی لیته است که بسیار آسان تهیه می شود و چاشنی بسیار مناسبی است تا در کنار غذاهای دیگر بهخصوص در فصل پاییز و زمستان سرو شود، با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی را به شما آموزش دهیم.
کی از مواد مفیدی که در تهیه ترشی بکار می روند ، از سبزیجات و میوه جات هستند که خواص تغذیه ای فراوانی دارند. در تهیه ترشیجات از حرارت استفاده نمی شود بنابراین خواص تغذیه ای آنها حفظ می شود. طعم ترش ترشیجات می تواند در اثر اسید تولیدشده در طی تخمیر باشد . فرآیند تخمیر در اثر فعالیت باکتری های لاکتوباسیل می باشد که سبب تولید ویتامین های گروه ب که بر سلامتی دستگاه گوارش نقش زیادی دارند ، می شود.
ترشی بادمجان شکم پر
ترشی ارزش غذایی فراوانی دارد چرا که شامل سبزیها و میوه هایی است که هر کدام ویتامینهای خاص خود را دارند خوردن ترشی باعث می شود میل به غذا زیادتر شود لذا افرادی که اضافه وزن دارند بهتر است از ترشی بادمجان شکم پر در کنار غذا استفاده نکنند چراکه اشتهای آنها به خوردن زیاد می شود و مشکلات زیادی برای سلامتی آنها به وجود می آورد.
ترشی تنها یک چاشنی خوشمزه نیست بلکه خواص زیادی نیز دارد مواد تشکیل دهنده ترشی سبزیجات بسیار مقوی و خوشمزه است که هر کدام ارزش غذایی بسیاری دارد.
سرکه سیب از جمله موادی است که در تهیه ترشی استفاده می گردد که خود خواص بی شماری دارد مصرف سرکه باعث می شود چربیهای اضافه حذف گردد و ضدعفونی کننده بسیار خوبی برای بدن است و از افزایش قند خون جلوگیری میکند و بسیاری موارد دیگر که از مزیتهای سرکه می باشد.