محصولاتی که دید مرا نسبت به زندگی عوض کردند

مدتها بود که از شغل خود ناراضی بودم و در پی کاری پردرآمد می گشتم تا اینکه توسط یکی از اقوام به حوزه شیرینیجات و مشتقات آن وارد شدم و به رشد و پیشرفت قابل توجهی رسیدم و این مسئله باعث شد تا دیدم نسبت به زندگی عوض شود.
پودینگ وانیلی
پودینگ یکی از قدیمیترین انواع دسرهاست که دارای تنوعی بسیار زیاد و طعمی فوقالعاده جذاب و لذیذ است و معمولا در میهمانیها، پس از صرف غذای اصلی سرو میشود. در این میان پودینگ وانیلی از طرفداران بسیاری برخوردار است.
پودینگها معمولا ترکیبی از شیر و شکر هستند، که توسط دیگر مواد طعم دهنده به طعم دلخواه میرسند. برای اینکه پودینگ به صورت ژلهای شود لازم است از موادی مانند؛ پودر ژلاتین، تخم مرغ و نشاسته ذرت استفاده شود. شاید این سوال پیش آید که نقش این مواد اولیه چیست؟ متصل کردن مواد داخل پودینگ به یکدیگر میباشد وظیفه این اقلام خوراکی است. پودینگها را میتوان با طعمهای مختلفی درست کرد از معروفترین و محبوبترین آنها میتوان به پودینگ وانیلی، پودینگ زعفرانی، پودینگ موزی، پودینگ توت فرنگی، پودینگ وانیلی با ژله، پودینگ شکلاتی و سایر طعمهای دلچسب اشاره کرد. جالب است بدانیم که برای تزیین پودینگ میتوان از میوههای مختلف به همراه بیسکویت استفاده کرد که به عنوان نمونه، پودینگ موز و بیسکویت طرفداران زیادی دارد.
پودر ژله
پودر ژله از چه موادی تشکیل شده؟ پودر ژله و ژلاتین چه فرقی با هم دارند؟ ژلاتین موجود در پودر ژله گیاهی است یا حیوانی؟ آیا مواد تشکیل دهنده پودر ژله برای بدن مفید هستند یا مضر؟
مهمترین ماده تشکیل دهنده پودر ژلاتین یا پکتین(ژلاتین گیاهی) است. دیگر مواد تشکیل دهنده آن شامل شکر، مواد قندی، رنگ، اسانس و اسیدهای مجاز است.
در واقع مهمترین ماده تشکیل دهنده پودر ژله، ژلاتین است.
ژلاتین یک ماده پروتئینی است که از هیدرولیز کلاژنی که در پوست و استخوان حیوانات وجود دارد، تهیه می شود. این مواد را در آب جوش حل میکنن و ترکیب حاصل ژلاتین نام دارد.
برای تناسب وزن مفید است به این دلیل که قند بسیار پایین و در نتیجه کالری کمی دارد.
به دلیل داشتن ویتامین B برای افراد افسرده مناسب است. امینواسیدهای ضروری در ژله می تواند استرس را کاهش دهد.
پودرژله و شکلات تلخ غنی از کربوهیدرات و ویتامین B است به همین دلیل برای ارتقاء سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.
پودر پودینگ
پودر پودینگ یکی از انواع دسرها است. پودینگهایی که در قدیم تهیه میشد، خوراکی بود که از انواع مواد جامد تشکیل شده بود و یک مادهٔ غذایی این مواد را به هم اتصال میداد؛ این مادهٔ اتصالدهنده ممکن بود از مشتقات ژلاتین باشد یا نباشد؛ حتی گاهی از خون برای به هم چسباندن اجزای پودینگ استفاده میکردند. معروفترین این نوع پودینگ، «پودینگ سیاه» است. این نوع پودینگهای قدیمی امروزه هم در برخی مناطق تهیه میشوند.
امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگهای امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه میکنند و اغلب از مادهای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت یا تخممرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده میکنند. از نظر ظاهری، بلان مانژ و کاستارد هم بسیار شبیه به پودینگ هستند.
شاید خیلی اوقات بهدلیل وقت کمی که داریم، خیلی سریع بهسراغ پودینگهای حاضری میرویم و با ریختن آنها در شیر گرم، خودمان را راحت میکنیم! اما تهیه پودینگ وانیلی خانگی، لذت دیگری دارد که باید امتحان کنید.