کسب و کاری که یک ماهه پولدارم کرد
هر فردی در جامعه راه خود را در زندگی طی میکند. بعضی از دوست دارند زندگی کارمندی داشته باشند و حقوق ثابت ولی مطمئن دریافت کنند. برخی دیگر ریسکپذیر هستند و کسب و کار خودشان را راه میاندازند. اما برخی دیگر دوست دارند یک شغل خانگی داشته باشند مثل من که به عنوان یک خانم خانه دار شاغل هم هستم و به تولید انواع ترشی خانگی می پردازم و درآمد خوبی را بدست میاورم.
ترشی بادمجان شکم پر
ترشی بادمجان شکم پر از مواد غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه ای است که در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده می شود امروزه به علت این که اکثر میوه ها در چهار فصل موجود است می توانیم به راحتی ترشی فوری را تهیه کنیم و از خوردن آن لذت ببریم.
در قدیم معمولاً ترشی را در خانه و به مقدار زیاد تهیه می کردند بانوان خانه دار همیشه به فکر ترشی زمستان خود بودند که با شروع فصل زمستان از ترشی که در تابستان آماده کرده اند استفاده کنند.
ترشی انواع مختلفی دارد که عبارتند از ترشی مخلوط، لیته، بادمجان شکم پر، کلم قرمز، سیر، پیاز و غیره می باشد که هر کدام خواص مخصوص خود را دارد. ترشی برای همه افراد مفید است اما افرادی که سالخورده هستند و فشار بالا دارند می توانند از نمک در تهیه ترشی استفاده نکنند اما استفاده از ترشیهای که سرکه در آن به کار رفته مفید می باشد.
ترشی برای افرادی که بیماریهای گوارشی دارند به علت وجود سرکه مضر می باشد و باید به مقدار کم مصرف کنند.
ترشی مخلوط
یکی از محبوب ترین ترشی ها، ترشی مخلوط می باشد که در تنوع بالا در بازار وجود دارد و شما بسته به سلیقه و ذائقه خود می توانید خرید خود را انجام دهید. قیمت ترشی مخلوط با ترشی های دیگر تفاوت آنچنانی ندارد.
تفاوت ترشی های مخلوط موجود در بازار ناشی از تفاوت در مواد اولیه استفاده شده در این ترشی ها می باشد. هم چنین قیمت انواع خانگی و صنعتی تفاوت هایی با هم دارد.
برخی از خانم های خانه دار با سلیقه، انواع ترشی ها را تولید می کنند و در بازار به فروش می رسانند. تر کیب غالب ترشی مخلوط، خیار، کرفس، هویج و گل کلم می باشد. در برخی از انواع ترشی مخلوط، این سبزیجات پخته می شوند ولی در برخی دیگر به صورت خام در ترکیب ترشی قرار می گیرند.
در تهیه ترشی ها اکثرا از سرکه انگور استفاده می شود. سرکه انگور باعث افزایش ماندگاری این سبزجات می شود.
برای تهیه این ترشی سبزیجاتی که در بالا نام بردیم را تهیه کنید. البته بسته به یلقه خود می توانید سبزیجاتی مانند لوبیا، سبزی های معطر، سیر و فلفل را به آن اضافه کنید.
ترشی لیمو ترش
خوردن ترشی با خیلی از غذاها می چسبه. مخصوصا اگه غذاهای سنتی باشه. ما ایرانی ها معمولا تو سفره هامون به جز ماست و سالاد از انواع ترشی استفاده می کنیم. خیلی از خانم های خانه دار علاقه زیادی به درست کردن ترشی لیمو ترش دارن و سعی می کنن برای این کار جدیدترین و خاص ترین ترشی ها رو انتخاب کنن. از ترشی های شناخته شده مثل ترشی هفت بیجار و ترشی لیته گرفته تا ترشی های خاص مثل ترشی لوبیا سبز همه نظر خانم ها رو جلب کرده و اون ها که اهل ترشی درست کردن باشن، هر سال حداقل یکی از این ترشی ها رو انتخاب می کنن و درست می کنن. انواع ترشی بسته به این که با چی درست شده باشن، طعم های متفاوت دارن و میزان ترش بودن اون ها متفاوته. مثلا سیر ترشی طعم ترشی کمتری نسبت به ترشی غوره داره